Ας γνωριστουμε

elena4Ονομάζομαι Έλενα Βαρδακώστα και είμαι ψυχολόγος και εγκληματολόγος (MSc). Ασχολούμαι με την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία ενηλίκων σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με άτομα που πάσχουν από καρκίνο του θυρεοειδούς. Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε Ελλάδα και Αγγλία.

Έχω ολοκληρώσει το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (υπεύθυνος καθηγητής Π. Ουλής), καθώς και το ετήσιο σεμινάριο του Σισμανόγλειου νοσοκομείου στο τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων. 

Κατέχω δίπλωμα βασικών αρχών ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας (ψυχαναλυτικό πρίσμα και δημόσια περίθαλψη) από την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (υπεύθυνος καθηγητής Π. Σακελλαρόπουλος), δίπλωμα στην φροντίδα των πασχόντων από καρκίνο από την ένωση νοσηλευτών της Αγγλίας και δίπλωμα στην εισαγωγή στην συμβουλευτική (Teesside University).

Είμαι εκ. μέλος του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας με ψυχαναλυτική κατεύθυνση, 5ετούς φοίτησης (υπεύθυνος καθηγητής Ματθαίος Γιωσαφάτ).

Παρακολουθώ το 2ετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Α’  Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών: ‘Ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις – Συμπεριφορική θεραπεία οικογένειας στην ψύχωση’.

Έχω παρακολουθήσει το 2ετές πρόγραμμα διαλέξεων της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας (ΕΨΕ) καθώς και διαλέξεις στην ψυχοσωματική στην Ελληνική Ψυχοσωματική Εταιρεία (ΕΨΣΕ-IPSO P.Marty).

Έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την τραυματοθεραπεία EMDR, την ψυχο-ογκολογία, την διαχείριση πένθους, τεχνικές χαλάρωσης καθώς και σεμινάρια στη γνωσιακή – συμπεριφορική θεραπεία (CBT) για κρίσεις πανικού, αγχώδεις και τροφικές διαταραχές.

Αν έχεις διαγνωστεί με καρκίνο του θυρεοειδούς και θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζι μου:

Τηλ.: 6977883427

Email: evardakosta@outlook.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s